Over ons

Den Hertog Bedrijfsmakelaardij in Zwolle werd opgericht door Gerard den Hertog, die op 5 december 1979 werd be√ędigd als makelaar in onroerende goederen.

Den Hertog rondde na de middelbare school de opleiding HTS Bedrijfskunde met succes af. Tijdens zijn studie deed hij ervaring op met recreatiebedrijven. De eerste jaren werkte hij in het recreatiebedrijf van zijn ouders, waar de noodzakelijke kennis hem met de paplepel werd ingegoten. Daarna werkte hij als assistent beheerder op een camping in Zwitserland. In die periode leerde hij het recreatiewezen van binnenuit nog beter kennen.

Naast de taxatie en bemiddeling in Leisure- en Horecabedrijven, heeft Den Hertog ook ervaring in de exploitatie hiervan. Als adviseur is hij erin geslaagd een aantal verlieslijdende bedrijven weer kerngezond te maken.

Den Hertog is lid van de sectie Bedrijfsmatige Onroerend Goed van Nederlandse Vereniging van Makelaars. Deze sectie voorziet in een geschillencommissie en een erecode. Verder zorgt de sectie Bedrijfsmatig Onroerend Goed voor een permanente educatie van de leden, zodat zij op de hoogte zijn van de nieuwste inzichten.